Klantenservice

Verzenden

Nederland

Binnen Nederland gaan alle verzendingen via PostNL (€4,95 met Track&Trace). Voor bestellingen boven €50 bieden wij gratis verzending aan.

Europa

Binnen Europa gaan alle verzendingen via PostNL (€14 met Track&Trace).

Rest van de wereld

Voor de rest van de wereld gaan alle verzendingen via PostNL (€29,50 met Track&Trace).

Betalingsmogelijkheden

Directe betaling vooraf

Wanneer u een artikel wilt bestellen, moet u vooraf betalen. Dit kunt u doen via het betalingssysteem iDEAL. Dit is een veilige en gemakkelijke betaalmethode. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op bankrekening NL84 INGB 0004 8776 08 ten name van Idy Art te Leeuwarden. Dit bedrag moet binnen vijf dagen op de rekening zijn bijgeschreven.

Levering en retour

Levering

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 1-2 werkdagen naar u toe.

Retour en/of Ruilen

Mocht het gekochte artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u de mogelijkheid dit artikel terug te sturen. U heeft 10 dagen bedenktijd vanaf het moment dat u het product ontvangt. Wij geven geen geld terug maar een tegoedbon. U moet dit melden via het mailadres info@idyart.nl. In deze mail kunt de reden aangeven. Het artikel moet in dezelfde staat zijn zoals u het heeft gekregen. De retourkosten zijn voor de klant. Of u kunt de artikelen terugbrengen naar de winkel.

Sieraden op maat

Op maat bestellen

De sieraden worden bij Idy Art met de hand gemaakt en kunnen dus ook worden aangepast. Wilt u een sieraad langer of korter, of met goud of zilver afgewerkt, een ander type oorbelhaakje, een aanpassing aan ons sieraad is meestal mogelijk. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier of mail en wij helpen u graag om het sieraad te maken naar uw wensen.

Waar bent u naar op zoek?

Uw winkelwagen